de_kapperij

Huidverbetering

ACNE
In onze schoonheidssalons bieden we een zeer uitgebreid en probleemoplossend programma voor ACNE. U kunt een vrijblijvend intakegesprek
boeken zodat wij u kunnen adviseren en meer informatie kunnen geven. 

HUIDVERBETERING & HUIDPROBLEMEN
Velen van ons krijgen zo nu en dan te maken met huidproblemen. Dit kan erg hinderlijk zijn en zelfs ons sociale leven beïnvloeden. Enkele voorbeelden zijn: Acne, roodheid, hyperpigmentatie, geirriteerde huid, verouderde of verslapte huid. Gelukkig kunnen we ontzettend veel doen om uw huid weer stralend en gezond te krijgen.

WERKWIJZE
In onze salons bieden we een zeer uitgebreid programma om huidverzorging, huidverbetering en huidproblemen aan te pakken. We werken volgens een 3x 3 stappenplan. Tijdens deze 3 stappen pakken we zowel de oorzaak als de symptomen aan.

DIGITALE HUIDANALYSE
Wij maken gebruik van de geavanceerde digitale huidanalyse [skin specialist]. Met speciale lenzen en sensoren vergroten we de huid tot maximaal 50x terwijl u zelf mee kijkt. Vervolgens stellen wij een persoonlijk en effectief behandelplan op!

ANBOS
Onze schoonheidssalons zijn aangesloten bij de ANBOS en daarnaast zijn in het bezit van een AGB-code om facturen te kunnen declareren.

VOEDING
Je huid is wat je eet. Als de ontgiftingsorganen zoals de lever en nieren het te zwaar krijgen, dan kan het lichaam ervoor kiezen om de gifstoffen via de huid te lozen, wat zichtbaar wordt in de vorm van roodheid, pukkels en meer. Onze schoonheidsspecialistes informeren u graag.

 

photo